FOTO: MIKAEL SVENSSON

Kraft bedrövad efter förlusten

Handboll

AHK-målvakten Niklas Kraft var närmast otröstlig efter slutsignalen. – Detta är bland det värsta jag varit med om, säger han. 

Kraft storspelade mellan stolparna i den första halvleken och var en starkt bidragande orsak till att Alingsås ledde med 11–10 i paus. 

– Våra första 30 minuter är ändå okej, utan att vi får det att stämma fullt ut. Känslan inför andra halvlek är ändå bra tycker jag, men på något sätt kollapsar vi lite grand, säger Kraft. 

Kan du sätta fingret på vad det är som gör att ni inte lyckas ikväll? 

– Sävehof är skarpare än oss. Vi kommer till bra lägen, men missar alldeles för mycket vilket leder till att vi blir lite ängsliga. När dom får momentum efter sin fina start orkar vi inte resa oss, säger Kraft. 

Vad är det för känslor som går igenom kroppen just nu?

– Inga bra känslor såklart, det känns bara tomt. Att få spela en femte och avgörande SM-final på hemmaplan är en pojkdröm som går i uppfyllelse, och att se den gå upp i rök är fruktansvärt. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner faktiskt. 

Kan du ändå vara stolt över det ni gjort den här säsongen?

– Inte just nu, men det kanske kommer senare när vi får summera allting.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.