Foto: Mikael Svensson

Lagkaptenen efter förlusten: Jävligt surt

Handboll

Lagkapten Johan Nilsson gjorde en stark insats i den första finalmatchen mot Sävehof. I ett kokande Estrad fick han ändå sitt AHK förlora med tre bollar och besvikelsen gick inte att ta miste på efter slutsignalen.

– Det känns jävligt surt. En jämn match med små marginaler som avgör på slutet, säger han.

Nilsson var stark framförallt i den första halvleken både framåt och bakåt. Som lagkapten tog han sitt ansvar och pushade på lagkamraterna. På tal om att pusha på; trycket inne i Estrad var något utöver det vanliga och ljudnivån höll på att lyfta taket gång på gång.

– Det är hur häftigt som helst att spela när det är så här, säger Nilsson.

Vad är det gör att det är Sävehof som vinner till slut?

– De får komma lite lättare till läge än oss de sista fem minuterna och det är egentligen då som matchen avgörs.

– Det är surt att vi inte kunde få igång något försvarsspel som kan stressa dem utan de får hela tiden enkla mål.

Hur går ni vidare från det här?

– Det är bara att ladda om – äta och sova ordentligt. Sen är det match på tisdag igen och det är helt öppet i den här matchserien som antagligen kommer bli ganska lång. Vi åker ner dit till (Partille) och göra en så bra match som möjligt så får vi se vad de kommer  med då.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.