Lang: Vi räckte inte till i dag

Handboll

Det var såklart många hängande Alingsåshuvuden efter slutsignal. Niometersspelaren Andreas Lang visade med hela sitt kroppsspråk vad han kände minuterna efter att matchen blåsts av. 

– Segt att förlora en sådan här jämn match. Men Sävehof gjorde det bra och vi räckte inte till i dag, säger Lang som ännu inte i finalserien kommit upp i samma fina nivå som han gjorde i semifinalspelet mot Kristianstad.

Alingsås kämpade verkligen till den sista svettdroppen i måndagens fjärde finalmatch mot Sävehof. Spelet stämde inte till fullo men kämpaglöden och moralen var det inget fel på. När Niclas Barud fick en utvisning och det var underläge med två mål med mindre än fyra minuter kvar att spela räknade nog de flesta i Partille Arena med att matchen skulle vara avgjord.

Men Alingsås visade som många gånger tidigare i det här slutspelet att man aldrig ger upp och 25-23 förvandlades till 26-26 när domaren blåste av matchen för ordinarie tid. 

– Det var bra kämpat av oss hela vägen och vi visade på stark moral i dag, säger Andreas Lang.

Men i förlängningen ryckte Sävehof ifrån tidigt och Alingsås kunde inte riktigt hämta sig och segern blev med ”förlängningsögon” sett relativt klar, 32-29-

– Nu ser vi framemot torsdagen. Det kommer bli en häftig match med mycket heta känslor precis som i dag, säger Lang.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.