Foto: Anders Strömquist/SVT
TV-KÄNDISAR. Ayla Kabaca och David Skogman kommer till Vårgårda fredagen den 24 maj tillsammans med Bolibompadraken.

Möter sina tittare i Vårgårda

vårgårda

De ska möta sina tittare, samla information och samtidigt bjuda på några tv-favoriter. Om två och en halv vecka gör Sveriges Television ett unikt besök i Vårgårda.

– Vi vill lära känna vår publik och önskar att de också ska lära känna oss, säger Malena Nilsson Nyback, redaktör på SVT i Göteborg.

SVT kontaktade tidigare i år Vårgårda kommun om möjligheten att få göra en marknadsundersökning här. Det har lett till att public service-bolaget ägnar en hel dag i Vårgårda, fredagen den 24 maj.

– Vi samlar in uppgifter med uppsökande verksamhet under förmiddagen och sen parkerar vi oss i olika tält på Murartorget, säger Malena Nilsson Nyback.

SVT brukar möta sin publik i olika sammanhang, bland i samband med Melodifestivalturnén genom landet, men det är första gången en ort får besök på det här sättet.

Riktigt allt som kommer att hända på Murartorget under eftermiddagen är inte bestämt ännu, men klart är att barnens favorit Bolibompadraken kommer och blir finalen på programmet vid halv fem-tiden.

Läs hela artikeln i tisdagstidningen

  • Det händer också
  • Därför valde SVT Vårgårda

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.