svar till grattis alla politiker

Alingsås

Bra rutet det var verkligen ett ord i rättan tid. Jag har undrat många gånger hur länge galenskapen får fortsätta. Olle Adolfsson hade en gång en visa där han undrade vad det var för dårar som härjar i stan och det stämmer precis in på det som händer i vår lilla stad. Hur i helskotta tänker dom egentligen eller dom tänker väl inte alls. Visst behövs det bostäder, men det behövs även parkeringar och förresten det byggs ju överallt bostäder som folk inte har råd att bo i Nej borde klokheten få styra och inte galenskapen. Tack för ordet skattebetalande pensionär.

  • Gammal Alingsåsare
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.