Buskörning

Alingsås

Jag undrar hur länge denna buskörning på kvällar och nätter ska få hålla på? Nu sommartid vill man ju kunna ha fönstren öppna i sovrummet, men då drar dom igång och vrålkör på Kungälvsvägen, gärna efter klockan 1:00 och sedan fram till klockan 3:00 minst. För att inte tala om denna dunka-dunka musik som körs på hög volym. Har inte vi vanliga Alingsåsare rätt att få ha lite lugn och ro när vi ska sova? Finns det ingen som kan sätta stopp för detta busliv? Och fort kör dom fast det är 60 km i timmen som är högsta hastighet. Varför sätts det inte upp fartkameror på den här sträckan mellan Hagaplan och Nolbyplan? Tänk vad mycket pengar man skulle få in.

  • Gammal Alingsåsare
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.