• Lamix.
  • Lani Mo.

Erik Lundin ställer in – ersätts av Lani Mo och Lamix

Alingsås

Erik Lundin, som skulle gästat kvällens Sommaronsdagar, har ställt in på grund av sjukdom. Istället blir det Lani Mo och Lamix som står för underhållningen i Åmanska parken i kväll.

I kväll är det premiär för årets upplaga av Sommaronsdagar i Åmanska parken. Under onsdagen meddelade arrangören Estrad Alingsås att Erik Lundin, som skulle stått på scen, ställt in på grund av sjukdom. Men hip hop-fansen kommer ändå få sitt lystmäte då Lani Mo och Lamix ersätter Lundin.

Lani Mo är en av Sveriges absolut hetaste urban-artister med 300 000 lyssnare i månaden på Spotify och 20 miljoner streams. Vårens singel ”Ryser” har spelats 3 miljoner gånger och senaste singeln ”PARA remix” trendade som en av Sveriges mest populära klipp på Youtube samt spelas flitigt på både Spotify, Youtube och i radio. 

20-åriga Lamin ”Lamix” Mbergan debuterade sommaren 2017 låten ”Hey Baby” och har redan hunnit sälja dubbel platina och blivit Grammisnominerad.

 

 

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.