Åtalas för bilstöld i Herrljunga

Herrljunga

En man i 25-årsåldern åtalas för en bilstöld som inträffade i Herrljunga under fjolåret. Åtalet mot mannen omfattar även en stöld och ett narkotikabrott.

Det var under förra sommaren som en bil stals i trakten av Herrljunga. En man i 25-årsåldern som misstänks för gärningen och åtalas nu för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Han åtalas även för rattfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott. Det är gärningar som ska ha inträffat samma dag som bilstölden.

Mannen åtalas även för ett narkotikabrott där åklagaren menar att den misstänkt under fjolåret köpte drygt 8 gram amfetamin i syfte att sälja narkotikan.

Åtalet mot mannen omfattar ytterligare en handfull fall av olovlig körning, ringa narkotikabrott och rattfylleri. Han åtalas även tillsammans med en äldre man för en stöld i Herrljunga där gärningsmännen bland annat ska ha kommit över en elgitarr och ett luftgevär.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.