• Foto: EVA LINDBERG
    Månadens läsarbild juni. En härlig plats vid Forsån.
  • Foto: PRIVAT
    Eva Lindberg

Fint djup i junibilden

alingsås

AT:s jury hade för juni månad extra svårt att välja ut en vinnare till Månadens bild. Detta då det inkommit många vackra motiv och tävlingsbidrag. Valet föll dock till sist på Eva Lindbergs bro vid Forsåns utlopp vid Lilla Färgen.

– Det är kul att få bekräftelse och framför allt är det roligt att visa sina bilder, säger Eva Lindberg.

AT:s tävling Månadens bild rullar på som ett ånglok i den digitala världen och månad efter månad skickas det in tävlingsbidrag från både när fjärran. Så även i juni och vinnaren blev denna gång Eva Lindberg, och hennes bild på den fina lilla bron.

Eva Lindberg är en rutinerad och flitig fotograf. Hon är bland annat ordförande i Alingsås Fotoklubb och är också en frekvent tävlare i Månadens bild.

Det var framförallt färgerna i bilden som föll juryn i smaken. Speglingen av bron i vattnet, som dessutom träffar perfekt på den röda bojen som ligger i vattnet, var också något som charmade juryn. Samma röda färg skymtar man också i bakgrunden vilket skapar ett fint djup i bilden.

Eva har vunnit Månadens bild vid ett antal tillfällen tidigare.

– Nu är det ett tag sedan jag vann, men det är alltid lika roligt när bilderna uppskattas, säger Eva Lindberg.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.