Missing People letar efter en försvunnen kvinna utanför Vårgårda. Pressbild: MISSING PEOPLE

Missing People letar efter försvunnen kvinna

VÅRGÅRDA

En sökinsats av Missing People pågick under lördagen mellan Stenatorp och Ljurhalla, utanför Vårgårda.

Kvinnan som man letar efter är en 43-åring som försvann från sitt hem i Göteborg i början av juni.

Kvinnans bil har påträffats längs riksväg 42, cirka åtta kilometer utanför Vårgårda. Bilen genomsöktes av polis för några dagar sedan. I samråd med Göteborgspolisen bestämde sig Missing People för att göra en sökinsats i området idag.

Sökinsatsen påbörjades vid 11-tiden på lördagen, och över 450 personer har på något sätt visat intresse för insatsen via Missing Peoples Facebooksida.  

-Ett 30-tal frivilliga är med och letar, berättar sökinsatsens ledare Bengt Espling för AT vid 14.30-tiden. De flesta är från trakten, folk har åkt från Alingsås, Borås och Vårgårda för att vara med. Tyvärr har vi ju vädret emot oss. De som letar är väldigt blöta så vi kommer nog att avsluta insatsen snart.

Har ni gjort några fynd?

-Fynd gör man alltid men tyvärr inget som verkar ha koppling till kvinnan.

Blir det fler sökinsatser för att försöka hitta den här kvinnan?

-Det blir det absolut. Vi ger oss inte förrän vi får svar. När nästa insats blir kan jag inte svara på just nu, men vi kommer att ta beslut om det efter idag. Kanske kommer det att komma in tips till vår hemsida.

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.