Var finns integriteten?

Alingsås

Var på besök på radiologmottagningen på sjukhuset. Vid anmälan tas akutpatienter emot. Vid mitt besök togs en äldre kvinna emot och skulle lyftas över från britsen. Hon hade ont, förmodligen ett lårbensbrott.

Jag kunde följa hela förloppet vare sig jag ville eller inte. Var finns integriteten för den enskilde? Vi har GDPR men vi skall väl även ha integritet vid mötet. För mig är detta så allvarligt att skulle vilja att IVO tittade på hur patientens integritet skyddas på denna mottagning.

Tacksam för svar från verksamhetschef hur tänkte ni här eller varför tänkte ni inte alls?

  • Besökare
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.