VTD sämre än Postnord

Alingsås

Västsvensk tidningsdistribution, VTD, är sämre än Postnord. Tidningar uteblir var och varannan dag, inte bara på sommaren. Har man två olika tidningar så får man ringa två gånger för att reklamera. I fredags påstod kvinnan som svarade att det gäller två olika företag.

Tidigare i veckan tog den som svarade hand om båda reklamationerna. Tydligen upp till person. Kan man göra allt så besvärligt som möjligt för kunderna så ska man göra det. Stå i telefonkö i 40 minuter på två håll.

Från nästa år ska dom inte behöva köra ut någon tidning till mig i alla fall. När man handlar på nätet får man frågan om man vill ha varan med morgonposten. Skulle aldrig klicka för där. Vet ju inte om man får sin vara.

  • Tidningsbrist
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.