Arkivbild: AT

Åtalas för stöld av utemöbler

herrljunga

En 28-årig man åtalas för att ha stulit flera utemöbler från ett företag i Herrljunga kommun.

Under början av året blev ett företag i Herrljunga kommun bestulet på flera utemöbelgrupper. Tjuven avslöjade sig dock själv när han började lägga ut annonser på nätet där han ville sälja utemöblerna. Totalt misstänks den 28-årige mannen ha stulit åtta trädgårdsmöbelgrupper från företaget.

I de förhör som hållits erkänner mannen samtliga gärningar. Han har berättat att han vid tidpunkten hade hamnat i en privatekonomisk knipa och då bestämde sig för att stjäla möblerna och sälja dem vidare för att få in pengar. Mannen har i förhör också godtagit företagets skadeståndsanspråk på drygt 20 000 kronor.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.