Arkivbild. Foto: Filip Landqvist

Greps av polisens insatsstyrka

TOLLERED

Polisens insatsstyrka grep på söndagskvällen en man i Göteborg efter en insats som startade i Tollered.

Det var på söndagseftermiddagen som polis fick larm om att en man försökte stjäla en bil i Tollered. När stöldförsöket misslyckades ska mannen ha tagit sig vidare till en villa och där lyckats stjäla en bil. Polispatruller i bil, men även i helikopter, ska ha deltagit i jakten på den flyende mannen. Enligt polis misstänks mannen även har tvingat med sig en person.

Vid 18-tiden på söndagen fick polis kontakt med den stulna bilen i Göteborg. Polisens insatsstyrka deltog där i en insats där den misstänkte gärningsmannen kunde gripas. Han är i nuläget bland annat misstänkt för olaga frihetsberövande, grov stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.