Huskomplexet vid Gerdsken

Alingsås

Läste insändaren om detta hemska komplex som man har tillåtits att smälla upp, hur i helskotta har man tänkt där? Förstöra en fin strand med ett sådant anskrämligt bygge Jag känner verkligen med insändaren som har fått detta mitt fram sig och är innerligt tacksam att jag inte bor där. Jag har hört att det är dyrt också att köpa lägenhet där, själv skulle jag inte vilja bo där om det vore gratis. Jag tycker att insändaren verkligen har rätt att vara en grinig kärring, att få ett sånt hemskt bygge framför ögonen och dessutom få sin nattsömn förstörd då har man verkligen rätt att bli grinig. Jag undrar om dom som gav tillstånd att bygga där bor i närheten, det är nog knappats troligt.

  • Också en grinig kärring
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.