Respektera att alla inte tycker som du

Alingsås

Svar till dej som tydligen inte läste slutet på Sigges insändare. Han avslutade med sluta gnäll och då tolkade i alla fall jag det som att han menade att vi var gnällspikar.

Men den här debatten går visst bara ut på att man måste tycka som alla andra. Vi lever i en fri värld än så länge och respektera att alla inte tycker som du. Och jag vet också att det finns villor som är lika dyra, men då får man nog lite mer för pengarna. Men nu avslutar vi den här debatten för det blir bara dummare och dummare. Tyck vad du vill så tycker jag som jag vill vi kan ändå inte förändra världen

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.