svar till sigge

Alingsås

Från en gnällspik till en annan. Jag trodde det rådde åsiktsfrihet i det här landet och att man hade rätt att tycka vad man vill om saker och ting utan att bli kallad gnällspik. Och varför blandar du in Storken, Vimpeln och nya badhuset mm, det har ju aldrig nämnts i sammanhanget och det tycker ju jag är bra allt detta. Och varför se ner på Vårgårda det är väl inget fel på den platsen dom som bor där tycker säkert att där är bra. Själv har jag turen att bo på ett höghusfritt område så jag trivs alldeles utmärkt. Och ännu en gång låt folk ha sin egen åsikt utan att bli kallad gnällspik du får gärna ha din åsikt men jag behöver inte dela den. Tack för ordet från en som betackar sig från att bli kallad gnällspik.

  • Småstadsidyll
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.