Svar till skalman

Alingsås

Du behöver inte vara sarkastisk jag vet precis vad jag talar om och jag förstår också vad du menar och vad det beträffar så trivs jag alldeles utmärkt i Alingsås efter att ha bott här i över 60 år. Men jag tycker inte om alla dessa höghus som växer upp som svampar runt om i stan och det måste jag inte tycka om och detta delar jag med många så det är jag inte ensam om. Och på tal om dyra bostäder så har jag en bekant som fick ge över 4 miljoner för en 3 rumslägenhet i ett av dom nya byggena, hur många kan betala det? Men du får väl gärna bo kvar i Alingsås men låt oss som tycker att småstadsidyllen börjar naggas i kanten tycka det. Jag tänker inte svara på dina dumma insändare mer det är bortkastad tid. Tack och hej.

  • Småstadsidyll
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.