Svar till Skalman ang småstadsidyll

Alingsås

Det är så många sakfel i artikelsvaret så det är inte värt att svara på! Det är inte omöjligt att vi kan få ett torn som sticker upp 15-20 meter och man mycket snart behöver uppgradera reningsverket i byn. Och en del gamla bakåtsträvare är rädda för höghus när vi kanske får ett landmärke i Nolhaga som syns i stora delar av byn.

Sedan är verkligheten sådan att det är många alingsåsare dom vill flytta till Göteborg men endast bostadsbristen gör att det inte går. Alla hus, höga som låga, som byggs i Alingsås är utveckling för det är även stor brist på bostäder i Alingsås. Det synd alla som inte vill ha någon utveckling i byn är rädda och ängsliga och har svårt att ta till sig kunskap.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.