Vad händer med Alingsås?

Alingsås

Denna staden har jag vuxit upp i och har tyckt om den som bara den. Men ju mer äldre jag har blivit ju mer går denna stad ner sig. Jag menar affärer läger ner som egentligen borde finnas för att få denna stad att gå runt. Sen så finns det inga roliga evenemang här i staden så som musikunderhållning. Jag menar denna stad fyller ju 400 år. Då borde det läggas ner lite på lite olika saker så som till exemepel att en dag när Alingsåsarna vaknar upp så går det runt häst och vagnar i stan så som det var för 400 år sedan.

Sen har denna stad gått ner sig när det gäller tillgängligheten för alla funktionshindrade. Det jag tänker på är att typ alla affärer i stan har trappor och även alla restauranger. Hur svårt ska det vara att kanske bygga om lite så att man kan erbjuda exakt alla möjligheter att kunna sig välkomna i denna stad.

Sen när vi ändå pratar om tillgänglighet så måste kommunen vakna upp och inse att man inte kan ha kvar denna förbaskade kullerstenen i stan. För alla som har rullstol eller rullatorer kommer ju inte fram.

Ja, det finns en massa saker som denna stad måste göra för att kanske växa igen i mina ögon så som när jag var yngre.

Lycka till säger jag.

Med vänliga hälsningar från en som sitter i rullstol.

  • Den rullande Alingsåsren
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.