Felix Claar hittade rätt igen

Handboll

Efter en tung inledning på säsongen, klev Felix Claar fram med en matchvinnande insats mot Redbergslid.
– Idag kom jag in med mer fart och explosivitet, säger åttamålsskytten.

Inte nog med att det blev åtta mål från Felix Claars högerarm. Han stod även för fem assist och därmed var säsongens hittills bästa insats från Claar ett faktum.

– Jag tog betydligt fler avslut än i de tidigare tre matcherna och kom till lägen där jag kunde ta dom också. Det blev en del missar med men några viktiga gick in, säger han blygsamt.

Hur har du själv känt kring inledningen på säsongen?

– Jag har haft dålig tajming i spelet vi haft och inte riktigt kommit till som jag vill. Idag försökte jag justera det lite grann, små saker som inte syns utåt, och då kom jag också med mer fart och explosivitet.

Ett skönt besked för dig själv?

– Absolut, så är det.

Hur lyckas ni vinna den här väldigt märkliga matchen?

– Ja du, dom leder väl med fyra mot oss och när vi spelar 5-1 springer RIK bara rätt igenom vårt försvar. Men när vi sedan går ner igen får vi lite koll samtidigt som Niklas Kraft tar några viktiga bollar.

Kändes det som att dom inte orkade?

– Kanske kroknade dom lite grann när vi är uppe i lika, dom kände nog att dom borde haft ledningen. Men det var jäkligt gött att stjäla två poäng här.

Hur stora växlar ska vi dra av fyra segrar på fyra matcher?

– Lagom stora, än har vi inte imponerat jättemycket. Den här matchen stal vi och de tre första är bra att vinna men spelet har inte varit bländande. Men starkt ändå att vinna, såklart!

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.