Arkivbild. Foto: Filip Landqvist

Flertalet misstänkta narkotikabrott

Alingsås

Under fredagskvällen och natten till lördag har det anmälts flera misstänkta narkotikabrott i Alingsås.

Vid klockan sju på fredagskvällen anträffar en polispatrull en synbart påverkad man på Stationsgatan i Alingsås. Mannen får följa med polisen för kroppsvisitering och då hittar man även misstänkt narkotika på mannen.

Vid klockan halv nio får polisen samtal från allmänheten om en påverkad och hotfull man på Järnvägsgatan. Polisen beger sig till platsen där de anträffar manen, som är synbart påverkad. Polisen hittar även en stor kniv på mannen, som nu är misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott.

Strax innan midnatt anmäls ytterligare ett misstänkt narkotikabrott. Då på Hemvägen i Alingsås, där en påverkad person får följa med polisen för kroppsbesiktning. Personen är misstänkt för innehav och bruk av narkotika.

Vid klockan kvart i två på fredagsnatten får polisen ett samtal av en person som säger att hen har haft ovälkommet besök i sin bostad. Personen som ringer in har fått sina mediciner stulna och har även fått motta slag. När polispatrullen kommer till bostaden har den misstänkte mannen försvunnit, men han påträffas senare i sin egen bostad. Mannen är misstänkt för stöld, skadegörelse, misshandel och narkotikabrott.

 

 

 

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.