Arkivbild. Foto: Filip Landqvist

Man gripen för grov misshandel

HERRLJUNGA
Under helgen knivskars en man i Herrljunga – en man i 20-årsåldern är misstänkt för grov misshandel.
 
Det var vid 02.30-tiden på lördagen som polis och ambulans larmades till centrala Herrljunga efter att en man blivit misshandlad. På plats konstaterades att offret, en man i 20-årsåldern, hade misstänkta stick- och skärskador i magtrakten. Mannen var vaken och talbar när polis och ambulans anlände till platsen. Han fördes till Borås sjukhus för vård.
 
Flera personer blev vittnen till den grova misshandeln och kunde ge polis uppgifter som ledde fram till att en bil senare under natten stoppades för kontroll. Det resulterade i att en man i 20-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel. Den bil som den misstänkte gärningsmannen färdades i togs också i beslag av polis. Mannen satt under måndagen fortsatt anhållen hos polisen.
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.