Arkivbild. Foto: Filip Landqvist

Personbil träffades av träd

BJÄRKE

Strax innan lunchtid på måndagen träffades en personbil av ett träd som fälldes i närheten av Erska kyrka utanför Sollebrunn. Föraren kunde ta sig ur bilen för egen maskin men togs med ambulans till Alingsås lasarett.

Räddningstjänsten kallades strax innan lunchtid till vägen mot Erska kyrka i Sollebrunn efter att fällandet av ett träd gått snett. Det skedde en avverkning i området och ett av träden föll fel och föll över en väg. Olyckligtvis kom det en personbil precis samtidigt som trädet föll och bilen träffades av trädet.

Taket på bilen trycktes ihop men föraren kunde ta sig ur bilen på egen hand. Föraren hade inga livshotande skador men fick föras till sjukhus med ambulans.

Enligt polisen i Alingsås har en anmälan upprättats och en utredning får sedan påvisa om ett brott har begåtts.

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.