Tennisprofilen Jonte Sjögren var en av de som tog plats på Herrljungas Walk of fame när de fem första stjärnorna presenterades 2017. Foto: Jörgen Björme

Tre nya stjärnor i Herrljunga

Herrljunga

I morgon torsdag är det återigen dags för Herrljunga Walk of fame där personer och företag hyllas.

– Det är ett fantastiskt trevligt arrangemang där vi försöker att hylla dem som gjort något bra för Herrljunga. Det blir marschaller och en fin stämning i höstrusket, säger Jessica Pehrson, ordförande Herrljunga Köpmannaförening.

Arrangemanget, som ursprungligen är en idé av fyra
elever på Altorpskolan, lanserades första gången 2017 under den ”Flammande höstkvällen” som arrangerades av Herrljunga Köpmannaförening.

Förra året ärades Lillemor Fritioff, Bosse Jansson, GK Frivolten, Ingvar Karelius, Uno Sanfridsson, Gäsene Mejeri samt Curt och Erik Tubin, Herrljunga Hembygdsförening.

Herrljunga Walk of fame anordnas i samarbete mellan Herrljunga Köpmannaförening, Fokus Herrljunga och Herrljunga Kommun och går av stapeln i foajén på Herrljunga Hotel & Konferens.

Walk of fame innebär en att vinnaren får sitt namn på en platta med ett äldre lok.

– I år blir det tre plattor. Vi tycker att vi har hittat tre värdiga vinnare, som jag är taggad att möta, säger Jessica Pehrson.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.