Foto: TV4
ALINGSÅSARE I TV. Alingsåsarna Joakim Påfvelsson, Susanne Wallén, Natascha von Benzon Gerrbo och Carl Björkqvist medverkar i nästa veckas Halv åtta hos mig.

Dags för alingsåsarna att bjuda på middag i tv

Alingsås

På måndag är det dags för fyra alingsåsare att samlas runt middagsbordet i TV4:s program Halv åtta hos mig.
– Jag börjar bli väldigt pirrig inför att se programmen, säger deltagaren Natascha von Benzon Gerrbo.

Natascha von Benzon Gerrbo, Joakim Påfvelsson, Susanne Wallén och Carl Björkqvist – där har ni de fyra alingsåsare som kommer medverka i kommande veckas sändningar av Halv åtta hos mig.

Först ut att bjuda hem till middag är Natascha von Benzon Gerrbo, som ser fram emot programmen med spänd förväntan.

– Jag börjar bli väldigt pirrig inför att se programmen! Jag har aldrig sett mig själv på tv innan så man tänker på hur man kommer låta och se ut. Men det är ju ett lättsamt program där man får bjuda på sig själv, säger hon.

I Halv åtta hos mig, som hade premiär i TV4 år 2008, turas fyra personer om att bjuda hem varandra på middag. Efteråt betygsätts värden av sina gäster och den som fått högst betyg när veckan är över vinner.

– Jag tycker det är ett jättemysigt program där de alltid lyckas sätta samman härliga grupper. Och jag älskar ju att laga mat!, säger Natascha, om varför hon ville medverka i programmet.

Hur upplevde du inspelningen?

– Allting tar jättelång tid och det är så mycket mer som händer än det man får se i tv. Och det var en riktigt stor utmaning att laga maten, vilket jag trodde skulle vara det enklaste, just för att det är många omtagningar.

Har ni fyra som träffades i programmet setts efter inspelningen?

– Nej, vi har inte lyckats få till det än. Men vi kommer ses! Vi fyra funkade verkligen jättebra ihop. Produktionen är otroligt duktiga på sätta ihop grupper.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.