FOTO: PHILIP MAURITZSON Hyllas av Herrljunga. Fotbollsspelaren Samuel Holmén, enhetschef Siv Hagengrinder på Hagens äldreboende samt Katarina Branmark Hinton och Johan Branmark från Herrljunga Cider är de senaste tillskotten i Herrljungas Walk of fame.

De prisades av Herrljunga

Herrljunga

Två ciderproffs, ett äldreomsorgsproffs och så ett fotbollsproffs. Årets upplaga av Herrljunga Walk of Fame blev en välbesökt och uppskattad tillställning där tre nya plattor avtäcktes på Storgatan.

Det här var tredje året som Herrljunga Köpmannaförening, Fokus Herrljunga och Herrljunga kommun valt att hylla personer och företag som betytt något särskilt för orten. Det blev tre nya plattor på Storgatan som förärades Siv Hagengrinder, enhetschef på Hagens äldreboende, fotbollsspelaren Samuel Holmén och familjen Branmark som driver Herrljunga Cider.

Många hade lockats till centrum för att ta del av arrangemanget, som leddes med säker hand av köpmannaföreningens ordförande Jessica Pehrson.

Läs mer och se fler bilder i lördagens AT.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.