Arkivbild. Foto: Filip Landqvist

En till sjukhus efter mopedolycka

VÅRGÅRDA

Sent på fredagskvällen körde en man omkull med en moped i Vårgårda. Mannen har förts till sjukhus med befarade skallskador.

Det var strax innan midnatt, natten mot lördagen, som en man i 25-årsåldern körde omkull med en moped i rondellen vid Boråsvägen/Industrigatan. Föraren ska enligt uppgifter från polis ha saknat hjälm. Mannen har transporterats till sjukhus för vård, men hur allvarliga skador han drabbats av är oklart.

Mannen som färdades på mopeden ska ha varit berusad och han saknade körkort. Polis har skrivit en anmälan om grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Det finns även misstankar om att mopeden var stulen och i den delen har en anmälan om häleri upprättats.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.