Ingen fortsättning för Prodér i AFC

Fotboll

Det blev bara en säsong för Mikael och Fredric Prodér i Alingsås FC.
Båda tränarna har meddelat AFC att man inte ämnar fortsätta nästa säsong.

Det blev succé för Mikael Prodér när han återvände till Alingsåsfotbollen och tog över Alingsås FC. Med sig hade han Fredric Prodér som assisterande tränare och tillsammans låg man bakom föreningens avancemang till näst högsta serien.

Men mer blir det inte för någon av dom.

Detta sedan man meddelat föreningen att man inte kommer skriva ett nytt avtal.

– Efter en otroligt bra säsong så tackar både Micke Prodér och Fredrik Prodér för sig. Det gör de båda för att uppdraget är slutfört och för att de nästa säsong inte har den tid som de anser krävs för att fortsätta på elitnivån.

– Det är med sorg i hjärtat som styrelsen tagit emot detta besked. Samtidigt har vi full förståelse för deras beslut och hyser den största respekten för det som de åstadkommit tillsammans med våra fantastiska spelare. Vi önskar dem båda lycka till och hoppas att våra vägar korsa igen någon gång i framtiden, skriver Alingsås FC på sin hemsida.

Läs mer i torsdagens pappers-AT

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.