Mina ägodelar definierar inte vem jag är eller?

Alingsås

Ju äldre jag blir blir ju viktigare blir tiden och vad jag fyller min tid med . Jag förstod ganska tidigt att pengar inte styr eller motiverar mig. Jag har alltid varit medveten om att vi alla delar en sanning. Vi alla kommer en dag dö. Jag värnar om människor jag möter. När vi åker på vår sista resa åker vi bagagefritt vad händer då om våra ägodelar definierar vem vi va? Vad finns då kvar av oss och den chans just vi fick på denna jord.

Jag ser människor sälja sina själar i hopp om att bygga en karriär, allt fler individer är här men har glömt att leva. Vad gör framgångar om du inte hinner njuta av skörden? Viktigt att vi värnar om våra relationer och skapar minnen tillsammans. Att vi absolut jagar drömmen men inte glömmer leva på vägen för vår tid är lånad. Vissa får mer än andra men vi alla har möjligheten att välja rätt. Välj dig själv investera på ditt inre lika mycket som ditt yttre. Investera i dina relationer. För när tiden är inne är det inre det ända du har kvar. Genom att sluta jaga status och börja investera i dig själv och din dröm kan du växa och hitta balans som faktiskt ger ekonomisk trygghet men allt börjar med dig. Vem vill du vara?

Glöm aldrig. De vi omger oss med idag delar inte kista med oss den dag vi lämnar. Våga göra skillnad på den plats vi kallar vårt hem. Våga ta ställning mot materiell överdrift och investera på inre frid. Rik är den som lämnar denna jord med ett avtryck inte siffror på kontot.

  • PSA
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.