Skolan!

Alingsås

Jag blir så upprörd över att våra politiker ska göra besparingar och nedskärningar i skolorna p.g.a att det saknas pengar. Hur tänker man då? Hur tänker man då? Skolan som är så viktigt och det är faktiskt våra barns framtid vi snackar om, det är våra barn som ska fortsätta bygga samhället i framtiden. I vissa kommuner ska dom spara in på elevassistenter. Hur ska dom barnen som har behov av extrahjälp och extrastöd klara sig? Det kommer att bli flera barn som inte klarar av skolan och tyvärr kommer kanske flera barn och ungdomar hamna snett och gå in i kriminalitet p.g.a detta. Är det så vi vill ha det? Och stackars alla lärare som behöver jobba i detta elände. Jag läste att många lärare lämnar yrket för att dom inte orkar med detta och det saknas jättemånga lärare
Min bestämda åsikt är att man får ALDRIG spara på skolan. Det är våran framtid det gäller. Hoppas verkligen inte Alingsås Kommun behöver göra besparingar i skolan.

  • Christer
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.