Arkivbild. MIKAEL SVENSSON

”Wille” kvar i två säsonger till

Handboll

Alingsås HK får behålla ett riktigt spelgeni två säsonger till.
Detta sedan William Andersson Moberg gjort klart med ett nytt kontrakt.

William Andersson Moberg stannar minst två säsonger till i Alingsås HK sedan han kritat på ett nytt kontrakt med förra säsongens SM-finalister.
– För mig var det ganska självklart, jag tvivlade aldrig på att jag ville vara kvar här och spela i Alingsås ytterligare några säsonger, säger ”Wille” till AT-sporten.
– Det handlar om mycket utanför handbollen också, och där klaffar allting bäst om jag är kvar i Alingsås, fortsätter han.
Kan du sätta ord på varför det gått så bra för dig i AHK hittills?
– Haha, det är en riktigt svår fråga faktiskt. Men jag tror det handlar om många små saker som fallit på plats från början. Jag fick hjälp på alla områden och hela laget var med från start och pushade mig.
Hur ser du på kontraktslängden två år?
– Nej men det kändes lagom. Då är jag 22 när kontraktet går ut och då kanske det är dags att göra något annat med livet, eller vara kvar. Det vet jag inte nu.
Fanns det andra intressenter?
– Nej, det var mest Alingsås som visade intresse faktiskt.
Hur är det med skadan förresten?
– Jag var på en magnetröntgen idag och läkaren kommer höra av sig till mig på måndag och berätta hur det ser ut. Så spel mot Malmö är inte aktuellt, men det känns ändå bättre för varje dag. Jag hoppas det snart är dags att vara med igen, det kliar onekligen i fingrarna!

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.