Arkivbild: FB-gruppen ”Vi som vill ha nattöppen akutmottagning på Alingsås sjukhus”  fortsätter att kämpa och har i dag flera tusen medlemmar.
Arkivbild: FB-gruppen ”Vi som vill ha nattöppen akutmottagning på Alingsås sjukhus” fortsätter att kämpa och har i dag flera tusen medlemmar. Bild: Kerstin Brandqvist Aspenstedt

Fortsatt kamp för nattöppen akut i Alingsås

Nu när valet har genomförts är det viktigt att partierna i Alingsås inte släpper frågan om nattöppen akutmottagning samt förbättringar för ambulanssjukvården i Alingsås.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Denna viktiga fråga får inte dö ut i debatten. Därför är det viktigt att partierna fortsätter visa intresse och vill fortsätta diskussionen med oss, som är Admin för FB-gruppen, ”Vi som vill ha nattöppen akutmottagning på Alingsås sjukhus”. Vi har haft fokus på att lyfta frågan med samtliga partier, då vi tycker att det är viktigt! Frågan berör oss alla som tillhör Alingsås lasaretts upptagningsområde.

Vi kommer snart att sätta oss kring bordet med kommunalråd Daniel Filipsson (M) och representanter från Vänsterpartiet i Alingsås. Representanter från (KD) är tillfrågad om de vill delta på mötet.

Våran FB- grupp finns för att behovet av nattöppen akutmottagning i Alingsås och förbättringar för ambulanssjukvården i Alingsås behövs. Vår grupp växer, allt fler kommer till och är med i kampen.

Politikernas löften innan valet var att göra det som går för att öppna akutmottagningen i Alingsås nattetid igen. Håll era löften till våra medlemmar och övriga väljare som la sin röst på er för just erat löfte. Sätt er ner med oss kring bordet och fortsätt denna viktiga diskussion!

Det är viktigt att ni ser och förstår att denna fråga inte kommer dö ut! Vi har kommit för att stanna tills en förändring sker till det bättre. Vi är medvetna om att beslutet inte tas av er i Alingsås. Vi är även medvetna om att ni kan påverka era representanter i regionen att lyfta denna viktiga fråga.

Admin för FB-gruppen ”Vi som vill ha nattöppen akutmottagning på Alingsås sjukhus”

ANNONS