Politikerna i Alingsås måste ta tag i frågan om fyrverkerier, skriver signaturen LV.
Politikerna i Alingsås måste ta tag i frågan om fyrverkerier, skriver signaturen LV. Bild: Rolf Andersson

Frågan om fyrverkerier dör inte ut!

Man blir bara så trött och arg över att helvetet får fortsätta varje år. Vid nyår vädjar människor att de som använder fyrverkerier ska visa hänsyn och sköta fyrverkerier på ett bra sätt.

ANNONS

Detta för att den som använder fyrverkerier ska kunna njuta av sina fyrverkerier och de som mår dåligt av fyrverkerier ska kunna få bra nyår, människor som djur. Trots denna vädjan så finns det flera som använder fyrverkerier på ett mycket fult sätt. De visar ingen hänsyn mer än till sig själva.

Dessa människor missbrukar fyrverkerierna. Det är inte konstigt att flera höjer sina röster om ett totalförbud för privatpersoner genom att vända sig till våra lokala politiker om frågan om fyrverkerier. Våra politiker är ansiktena utåt i Alingsås kommun! Vi vill att de ska lyssna och det är väldigt viktigt om de vill ha fortsatt förtroende. Frågan om fyrverkerier är en fråga som inte kommer dö ut.

De som missbrukar fyrverkerier är egoister, som endast ser sina egna behov och inte till människor som mår dåligt och djuren. Så iskalla politiker hoppas jag vi inte har i Alingsås kommun! Ta tag i frågan, det behövs!

LV

LÄS MER:Här är lagarna för att hantera fyrverkerier: ”Kolla med din kommun”

LÄS MER:Tänk på djuren, fira nyår utan fyrverkerier

LÄS MER:Bil blev beskjuten av fyrverkeri på E20: ”Helt sinnessjukt”

LÄS MER:Respekt och omtanke om våra djur

ANNONS