Ingared växer. Skolan behöver renoveras. Nu föreslås att riva Ingareds skola och bygga två nya, varav en 7-9-skola, på samma plats.
Ingared växer. Skolan behöver renoveras. Nu föreslås att riva Ingareds skola och bygga två nya, varav en 7-9-skola, på samma plats. Bild: Gittan Öhman

Lyssna på föräldrarna som vill ha en F-9 skola i Ingared

En dialog om förslaget om en F-9 skola i Ingared är viktigt även för oss som är positiva till förslaget. Vi är flera föräldrar.

ANNONS

Detta är gynnsamt för Ingared, en utveckling som behövs. För alla barn är ett byte till högstadiet i Alingsås inte det bästa alternativet. Vem säger att ett högstadium i Ingared är dåligt alternativ?

Man är fri att välja skola. Vill man studera i Alingsås, då väljer man söka sig dit i högstadiet. För de barn som vill stanna kvar blir studieron i skolan bättre.

Man talar över våra huvuden. Det är osant att alla i Ingared är emot en högstadieskola i Ingared. Lyssna på oss med, inte endast dom som gapar högst. Vi är föräldrar till barn på Ingaredsskolan och har tröttnat på att sättas in i ett fack.

Vi välkomnar en dialog, där ni även lyssnar på oss som är positiva till en F-9 skola.

Föräldrar till barn på Ingaredsskolan

ANNONS