Vad skulle vi gjort utan er, skriver signaturen En tacksam dotter. Bilden är en genrebild.
Vad skulle vi gjort utan er, skriver signaturen En tacksam dotter. Bilden är en genrebild. Bild: Jenny Ingemarsson

Personalen på pappas äldreboende är fantastisk

Vad skulle vi gjort utan er, skriver signaturen En tacksam dotter.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Utifrån den debatt som uppstått angående äldreomsorgen i Alingsås vill jag uttrycka min tacksamhet över den vård min pappa får på Kvarnbacken äldreboende.

Jag upplever att personalen är fantastisk och gör sitt bästa för att han skall ha det bra och trivas, trots en många gånger tuff arbetssituation. Vi anhöriga får också alltid ett glatt och positivt bemötande.

Jag förstår att det inte alltid är enkelt att få allt att fungera optimalt, och precis som i alla verksamheter finns det säkert sådant som kan bli bättre, och jag hoppas att IVO:s kritik och den här debatten leder till bättre förutsättningar, så att personalen orkar fortsätta med sitt fina arbete. En eloge till alla er som finns där för honom på vardagar, kvällar och helger. Vad skulle vi gjort utan er?

En tacksam dotter

LÄS MER:Allvarliga brister i vården på äldreboenden i Alingsås – ”Inte patientsäkert”

LÄS MER:Efter IVO:s kritik – kommunens svar: ”De har en felaktig bild”

LÄS MER:Observationer kring kommunens svar till Ivo

ANNONS