Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt AT
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Linus Oskarsson tar emot en av flera lådor med bullar från Joakim Larsson. Bild: Katrin Niklasson
Linus Oskarsson tar emot en av flera lådor med bullar från Joakim Larsson. Bild: Katrin Niklasson

Gav 600 bullar till lasarettets personal

Under fredagen överlämnade Ica nära Åkanten 600 kanelbullar till personalen på Alingsås lasarett, för att visa sin tacksamhet för deras insatser.
– De är ju våra hjältar, säger Joakim Larsson, Ica-handlare.

LÄS MER: Björn Cedergårdh hamnade mitt i coronakrisen som ny chef på IVA

Vid klockan nio på fredagsmorgonen kom Joakim Larsson, tillsammans med Cornelia Wistrand, en av de anställda på Ica nära Åkanten, till lasarettets huvudentré med runt 350 kanelbullar.

– Vi lämnar över bullarna i två omgångar idag, så att de som fikar senare inte behöver få en bulle från morgonen, säger Joakim Larsson.

Att bjuda lasarettets personal på bullar till fikat menar Joakim är något som får det att kännas gott i magen även för honom.

– Det känns gott i magen att kunna hjälpa till på något sätt och visa vår uppskattning för det fantastiska jobb de gör. De som jobbar inom vården är ju våra hjältar. Det här är ett sätt att peppa och stötta, en klapp på axeln och förhoppningsvis något som får dem att orka lite till, säger Joakim.

På plats för att ta emot bullarna fanns Christine Sävervall, Christel Lindbäck och Linus Oskarsson som samtliga arbetar på Alingsås lasaretts nyinrättade epidemiavdelning.

– Alla får steppa upp nu, och gör verkligen så bra insatser. Så det känns jättekul att få ta emot det här. Det är något som behövs!, säger Christine.

LÄS MER: Riccardo ställde till med pizzafest på äldreboendet

LÄS MER: Martin ställde upp när gamla yrket kallade

LÄS MER: Patient med covid-19 upptäckt i Alingsås