Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Grattis – ni vann tävlingen med husdjursbilder

Världens bästa tjejer – på en blommig sommaräng i Kvinnestad. Det var bilden som stal AT-juryns hjärtan. Stort grattis till fotografen Isabell Skarhall och Nellie, Tjorven och Astrid såklart.

Under några veckors tid har AT-läsarna kunna skicka in sina favoritbilder på sina husdjur. 84 stycken fina bidrag blev det till slut. Och juryn fick slita sin päls för att sålla fram tre bidrag som nu vinner ett presentkort.

Vinnare är Isabell Skarhall, som får ett presentkort på 500 kronor hemskickat till sig. I samband med att Isabell skickade in sitt bidrag skrev hon såhär:

”Här kommer en bild på världens bästa tjejer Nellie, Tjorven och Astrid. Bilden är tagen av min syster Sandra Skarhall en riktigt härlig dag på familjens torp i Kvinnestad, Vårgårda. Tjejerna väntar på vår bebis som kommer om några dagar och har kommit överens om att lära henne allt som behövs - Nellie (tio år) ansvarar för att lära henne var allt hundgodis finns, Tjorven (fyra år) kommer lära henne hur man får fram bästa skallet och Astrid (sju år) ansvarar för att hålla bebisen fläckfri från matrester!”

Camilla Wiklander prisas också med ett presentkort på 250 kronor. ”Att jobba hemma innebär kö till micron. Katten Lovisa har första tjing”, skrev Camilla.

Även Elin Jonsson får ett presentkort med samma belopp: ”Här kommer en bild på min höna Astrid och en av förra årets ’små’ kycklingar. Det är alltid mysigt att gosa in sig hos mamma även om man blivit stor!”

Stort tack till alla er som skickade in bidrag. AT-redaktionen har jamat, kacklat och spunnit om vartannat för varje fint fotografi som kommit till inkorgen.

Presentkorten kommer skickas med posten.

LÄS MER: Mitt husdjur: AT-läsarnas bästa bilder