Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt AT
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bengt Espling verksamhetsledare på Missing People Göteborg var på plats på fredagskvällen i Alingsås med två kollegor för att rekognosera terrängen kring Vimpeln.  Bild: Philip Mauritzson
Bengt Espling verksamhetsledare på Missing People Göteborg var på plats på fredagskvällen i Alingsås med två kollegor för att rekognosera terrängen kring Vimpeln. Bild: Philip Mauritzson

Missing People letar efter försvunnen alingsåsare

Under fredagskvällen inledde Missing People en sökaktion efter en man i 25-års åldern från Alingsås som varit försvunnen sedan i måndags.

– Han har varit borta i fyra nätter, snart fem. Det har gått så länge och han svarar inte på telefonen, säger mannens bror till AT.

AT har varit i kontakt med Missing People som genomförde en insats i Alingsås under fredagskvällen. Än så länge har organisationen sysslat med informationsinhämtning. På fredag ska man rekognosera olika områdena, något sökområde finns inte i nuläget.

Bengt Espling, verksamhetsledare på Missing People Göteborg, berättar för AT att den försvunna mannen senast sågs utanför Vimpeln på måndagskvällen vid 20.40.

– Han var här med en kompis, som bor i närheten. Själv bor han ner mot staden och de skiljdes åt här, berättar han.

Missing People hade tre personer på plats och i skrivande stund är det oklart hur organisationen kommer att gå vidare med försvinnandet.

– Vi vet inte om han håller sig undan, om han stuckit med en kompis, eller om han finns i terrängen. Det börjar bli kallt och ju längre tiden går desto sämre är förutsättningarna.