Jaana Froböse, Icahandlare, ser fram emot onsdagens öppning av Ica nära Stadsskogen.
Jaana Froböse, Icahandlare, ser fram emot onsdagens öppning av Ica nära Stadsskogen. Bild: Privat

Redo för öppning av ny livsmedelsbutik

På onsdag öppnar Ica Nära Stadsskogen.
– Det känns jätteroligt att äntligen få visa upp butiken!, säger Icahandlaren Jaana Froböse.

ANNONS
|

Det är alltså Partillebon Jaana Froböse som kommer driva Stadsskogens nya livsmedelsbutik, med hjälp av de tretton anställda.

– Jag har varit ganska mycket i Alingsås. När barnen var små var Alingsås ett givet utflyktsmål! Det är fantastiskt vackert här, säger Jaana Froböse.

Den nya Ica-butiken, drygt 700 kvadratmeter stor, är efterlängtad, enligt Jaana.

– Vi har fått fantastisk respons. Vi visste att det var efterlängtat, men kanske inte hur mycket. Det känns otroligt härligt att äntligen få öppna butiken. Vi är alla taggade! Det är ingen typisk nära-butik, utan den är lite större och uppbyggd på ett lite annat sätt. Därför känns det extra spännande.

ANNONS
Invigningen av Ica nära Stadsskogen blir lite annorlunda än vad som var tänkt, till följd av coronaviruset. Men Jaana Froböse lovar att kunderna kommer mötas av glada miner.
Invigningen av Ica nära Stadsskogen blir lite annorlunda än vad som var tänkt, till följd av coronaviruset. Men Jaana Froböse lovar att kunderna kommer mötas av glada miner. Bild: Privat

Onsdagens invigning kommer dock, precis som i stort sett allt annat just nu, påverkas av coronaviruset.

– Vi hade planerat flera kundaktiviteter och demos, men det har vi ju fått stryka nu. Det är klart att det är tråkigt, vi hade velat visa upp den allra bästa sidan av butiken för kunder, men vi får ta det senare helt enkelt. Vi kör en blygsam öppning nu, så får kalaset komma senare, säger Jaana, som dock kan berätta att det blir bandklippning dagen till ära.

– Som det ser ut nu kommer vd från hyresvärden Wikowia och representanter från kommunfullmäktige finnas på plats för att klippa bandet, säger hon.

ANNONS