Herrljunga Ciders gårdsbutik kör ett samarbete med Pinchos den här veckan.
Herrljunga Ciders gårdsbutik kör ett samarbete med Pinchos den här veckan. Bild: Jenny Schagerlind

Pinchos gästspelar hos Herrljunga Cider

Till helgen gästspelar Pinchos i Herrljunga. Både fredag och lördag kommer de att stå med sin foodtruck utanför Herrljunga Cider.
– Jag tänkte inte så mycket utan ringde direkt..., berättar Marika Blomberg, gårdsbutikansvarig hos Herrljunga Cider.

ANNONS
|

LÄS MER:Pinchos söker plats för gästspel i Herrljunga

För en månad sedan berättade AT att Pinchos i Uddevalla ger sig ut på turné och att Herrljunga är en av de orter man planerar att gästa.

Marika Blomberg läste AT-artikeln och slängde sig på telefonen.

– Jag tänkte inte så mycket utan ringde direkt, pratade med deras restaurangchef och sa att ”det här vill vi vara med på”. Vi har ju en stor parkering utanför vår butik. Det är det inte alla som har. Sedan passar ju det här med mat och dryck väldigt bra ihop också, tycker Marika.

Pinchos foodtruck som nu kommer till Herrljunga.
Pinchos foodtruck som nu kommer till Herrljunga. Bild: Pinchos Uddevalla

Med anledning av Pinchos besök utökar Herrljunga Cider den här veckan sina öppettider och kommer att ha öppet i gårdsbutiken även på lördag då det normalt är stängt.

ANNONS

Såhär under pandemin är ju många tillställningar inställda, men mat och god dryck tycker vi att man ändå måste få unna sig.

Marika Blomberg tror att gästspelet blir populärt. Hon påpekar att det har varit fullbokat på andra orter dit Pinchos kommit med sin foodtruck, och att det därför är bäst att förbeställa mat i appen.

– Såhär under pandemin är ju många tillställningar inställda, men mat och god dryck tycker vi att man ändå måste få unna sig. Därför tycker vi att det är extra roligt att kunna göra det här för Herrljunga.

ANNONS