Under torsdagskvällen är det stopp i tågtrafiken mellan Vårgårda och Herrljunga efter en olycka, skriver Trafikverket på sin hemsida. OBS! Bilden är en genrebild
Under torsdagskvällen är det stopp i tågtrafiken mellan Vårgårda och Herrljunga efter en olycka, skriver Trafikverket på sin hemsida. OBS! Bilden är en genrebild Bild: Stefan Bennhage

Stopp i tågtrafiken efter olycka

Sen strax efter klockan 18 på torsdagskvällen är det stopp i tågtrafiken mellan Vårgårda och Herrljunga. Detta efter en olycka, enligt Trafikverkets hemsida.

ANNONS
|

Alla tåg som går mellan Vårgårda och Herrljunga via Västra Stambanan har antingen ställts in eller flyttats fram. Detta från cirka klockan 18:20 fram till klockan 21:15 på torsdagen.

Under kvällen kommer totalt fyra tåg från SJ att ändra tider och vissa rutt.

– Två regionaltåg har flyttats fram och två snabbtåg kommer att ledas om via Öxnered. Den preliminära starttiden som vi har fått är 20:30 men tiden kan uppdateras, säger Anton Almqvist–Källén, presskontakt SJ.

Även sex tåg från Västtrafik har ställts in mellan vissa sträckor och kommer att ersättas med buss.

– Sträckan mellan Alingsås och Herrljunga ersätts med buss fram till 21:15. Den övriga sträckan går fortfarande tåg, säger Linnea Ljunggren, störningskordinator Västtrafik.

ANNONS

För att se hur just din resa påverkas, gå in och se på Trafikverkets hemsida, SJ eller Västtrafiks hemsida.

ANNONS