Per Anger är ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Alingsås Tidning.
Per Anger är ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Alingsås Tidning. Bild: Per Anger

Per Anger: Lunchkollen – din guide i den lokala matdjungeln

Vet du inte vad du ska äta till lunch? Lugn, nu lanserar vi en ny satsning för att du ska få järnkoll på var AT-områdets bästa luncher finns, skriver Alingsås Tidnings chefredaktör Per Anger.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Hej kära AT-läsare! Per Anger heter jag och är chefredaktör och ansvarig utgivare på Alingsås Tidning.

Om du tycker att mitt namn låter bekant kan det bero på att jag tidigare har jobbat på AT i flera olika roller. Dels som reporter på tidningens lokalredaktion i Vårgårda i början av min journalistbana, och senast mellan 2019 och 2021 som nyhetschef.

De senaste två åren har jag varit chefredaktör och ansvarig utgivare för Kungsbacka-Posten, som också ingår i Stampen. Det var ett väldigt roligt och spännande jobb, men när jag fick frågan att ta över som chefredaktör på Alingsås Tidning kunde jag ändå inte tacka nej. AT har haft en stark framåtrörelse de senaste åren med allt fler prenumeranter. Nu ska det bli väldigt roligt att vara med och driva den fortsatta satsningen på lokal kvalitetsjournalistik framåt.

Tipsa oss gärna

Jag ser fram emot att ha täta kontakter med dig som läsare, och vill gärna veta vad du tycker om det vi gör på AT. Är det något du saknar i vår rapportering? Har du tips om något du tycker att vi borde skriva om är det bara att höra av dig, min mejladress står längst ner i texten.

Framöver kommer jag då och då att skriva om olika redaktionella satsningar som Alingsås Tidning gör, och kanske även något om vad tidningen rapporterar om och varför vi gör som vi gör.

Nysatsning i AT

En första satsning lanserar vi nu: Lunchkollen. Under den vinjetten kommer AT att äta sig igenom lunchutbudet i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga. Vi sätter betyg på mat och miljö, och de båda vägs ihop i ett totalbetyg där matbetygen väger tyngre.

Idag kan du läsa de tre första recensionerna där vi har testat två restauranger i Alingsås och en i Herrljunga. Framöver kommer vi att publicera en ny recension ungefär en gång i veckan.

Trevlig läsning!

LÄS MER:Mört och smakrikt på Thaipalatset

LÄS MER:Lunchkollen: Italienska smaker i hjärtat av Alingsås

LÄS MER:Lunchkollen: Burgarhak som lämnar en del att önska

ANNONS