Håkan Hellström är klar för Way out West 2023

Först var det ett absolut nej. Nu blev det ändå ett ja. Håkan Hellström spelar på Way Out West 2023. Ullevi-kungen avslutar festivalen på lördagen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

När Håkan Hellström, den 24 oktober, gick ut med att han skulle åka på sommarturné 2023 saknades Göteborg i listan över städer som skulle få besök av bandet. En konsert på Öya-festivalen utanför Oslo den 11 augusti antydde en turnéfinal på Way out West, men det förnekades av Håkan-lägret.

”En av våra mest önskade artister”

Nu har man alltså vänt. Håkan Hellström spelar i Slottsskogen sist på lördagskvällen den 12 augusti.

– Håkan Hellström är alltid en av våra mest önskade artister samtidigt som han inte har spelat på en svensk festival på många år – han är helt enkelt för stor för det. Nu får Håkan återigen göra en festivalspelning och det på hemmaplan i Slottsskogen, säger Kimmie Winroth från Way out West.

Senast Håkan Hellström spelade på Way out West var 2013.

Sedan tidigare är Blur, Amyl & The Sniffers, TV Girl och Black Sherif klara för festivalen som 2023 äger rum mellan 10-12 augusti.

Biljetterna släpps på onsdag den 14 december.

LÄS MER:Alingsåsarna som sjunger i SVT:s luciamorgon

LÄS MER:Magisk julstämning i Nolhalla

LÄS MER:Vinterparadis på välbesökt julmarknad i Gräfsnäs

ANNONS