Jesper Blomqvist med guldkuvert.
Jesper Blomqvist med guldkuvert. Bild: Pressbild

Alingsåsare får dela på miljonbelopp

I höstas fick ett gäng alingsåsbor dela på en miljon kronor när Postkodlotteriet besökte stan. Nu har det hänt igen. Denna gång vinner 11 alingsåsare tillsammans 1,8 miljoner kronor.

ANNONS
|

Postkodlotteriet har dragit ännu en vinst till Alingsås. Det är en ny vinst som kallas för “Fredagschansen”, och innebär att alla lottköpare i en postkod vinner 100 000 kronor per lott.

Den här veckan är det lottköparna på postkoden 441 51 VP i Alingsås som vinner 100 000 kronor per lott. Det är totalt 11 vinnare som tillsammans har 18 lotter, därmed delas 1,8 miljoner kronor ut till vinnarna.

Det finns två vinnare i postkoden som har tre lotter var. De vinner totalt 300 000 kronor var. Vinnarna får vinstbeskedet via post inom de närmaste dagarna. Vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge redan nu.

ANNONS

– Himla härligt med vinster i Alingsås! Jag hoppas de lyckliga gör något skoj för pengarna, hälsar Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist.

Det var inte så länge sedan Alingsås hade tur. I november 2019 fick grannarna på postkoden 441 93 JF dela på en miljon kronor. Då var Putte Nelsson och delade ut vinstcheckar.

ANNONS