Mitt husdjur: AT-läsarnas bästa bilder

Vi älskar djur – precis som många andra i utgivningsområdet. Nu vill vi även ge djuren lite mer plats på sajten och i våra spalter.

ANNONS
|

Nu öppnar vi upp möjligheten att mejla in de bästa bilderna ni har på era husdjur. Det kan vara hunden, katten, kaninen eller varför inte hamstern. Söta, roliga eller lite udda bilder, tillsammans med en kortare beskrivning av vad bilden föreställer. I mejlet vill vi också ha uppgifter om namn, adress och telefonnummer till dig som skickar in.

Bilderna kommer att publiceras löpande på alingsastidning.se och ett urval även i printupplagan. Möjligheten kommer att ligga öppen fram till 10 juni, då en jury på tidningen utser de bästa bilderna med tre presentkort i potten, ett på 500 kronor och två på vardera 250 kronor.

ANNONS

Mejla till redaktionen@alingsastidning.se och skriv Mitt husdjur i ämnesraden.

Vi tar gärna även emot tips på husdjur som sticker ut eller betyder några extra på ett sätt som gör det värt att uppmärksamma i ett separat reportage. Är det kanske just din hund som varit en livlina under pandemin, eller katten som sprang bort och kom tillbaka efter lång tid? Alla uppslag är välkomna!

ANNONS