En man i 30-årsåldern misstänks för flera brott på onsdagsmorgonen. Det sedan han vägrat stanna för polisen på E20 i Vårgårda. OBS: Bilden är en genrebild.
En man i 30-årsåldern misstänks för flera brott på onsdagsmorgonen. Det sedan han vägrat stanna för polisen på E20 i Vårgårda. OBS: Bilden är en genrebild. Bild: Lasse Edwartz

Polisjakt i Vårgårda – bilförare vägrade stanna för kontroll

En manlig bilförare misstänks för flera brott under tidiga onsdagsmorgonen. Det efter att han vägrat stanna för polisen på E20.

ANNONS
LocationVårgårda||

Det var vid 05-tiden som polisen ville stanna och kontrollera en bil på E20 utanför Vårgårda. Föraren ville däremot annat och ignorerade polisen och körde vidare.

Enligt polisen inleddes omgående ett efterföljande som avslutades först när föraren stannade vid korsningen mot Nossebro.

– Jag har inga mer detaljerade uppgifter än att föraren valt att stanna vid den här korsningen där man kan ta av mot Nossebro, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

I samband med kontrollen visade mannen tecken på narkotikapåverkan och han togs med för vidare provtagning. Mannen är i 30-årsåldern och misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott och för att inte ha stannat på polisens stopptecken.

ANNONS

LÄS MER:Bilist stoppad av polis i Alingsås – misstänks för brott

LÄS MER:Tjuv med gröna fingrar opererade i närheten av polisstationen

ANNONS