Vårgårda plockade hem miljonvinst i Postkodlotteriet

Efter miljonvinsten på Lotto som gick till Alingsås är det nu dags för nästa storvinst till AT-området. Den här gången är det Vårgårda som kammat hem en vinst på 3,5 miljoner kronor i Postkodlotteriet.

ANNONS
|

LÄS MER:Alingsåskvinna vann miljoner på Lotto

Postkodlotteriet har dragit en vinst på 3,5 miljoner kronor till Vårgårda. Vinsten kallas för “Fredagschansen” och den här veckan är det lottköparna på postkoden 447 32 RO som vinner 100 000 kronor per lott. Det är totalt 16 vinnare som tillsammans har 35 lotter, därmed delas sammanlagt 3,5 miljoner kronor ut.

I dessa pandemitider knackar vinstutdelaren inte på hos vinnarna och överraskar dem med guldkuvert. Istället har den tidigare fotbollsspelaren och numera postkod-profilen Jesper Blomqvist ringt upp några av vinnarna via videosamtal och avslöjat vinsten.

Siv och Rune var två av alla vinnare som vann 600 000 kronor tillsammans.

Siv har varit med i Postkodlotteriet från start och en stor anledning till att hon gick med i lotteriet är för att en del av pengarna går till Barncancerfonden. När hon får reda på att hon vunnit 300 000 kronor så utbrister hon:

ANNONS

– Men gud! VA? Det var det värsta! Det här är helt otroligt!

En annan vinnare var Kurt som snackar fotboll med Jesper Blomqvist och drömmer sig bort till en fotbollsresa om han vinner lite pengar. När han får reda på att han vunnit 200 000 kronor reagerar han med:

– OJ, herregud! Det här passar ju bra till pensionen!

Videosamtalen har satts ihop till ett inslag som kommer att sändas i Postkodlotteriets tv-program Postkodmiljonären fredag 16 juli, kl. 19.30 i TV4.

Övriga vinnare får vinstbeskedet via post inom de närmaste dagarna. Vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge från och med fredag 16/7 kl. 08.00.

LÄS MER:Alingsås på Postkodlotteriets topplista – så många kammade hem vinster under 2020

LÄS MER:Miljonregn över Alingsås

ANNONS