Rasmus Torbjörnsson i en stilstudie.
Rasmus Torbjörnsson i en stilstudie. Bild: JÖRGEN JARNBERGER

Rasmus Torbjörnsson nästa spelare att förlänga med AHK

Det blir en fortsättning i Alingsås HK för högersexan Rasmus Torbjörnsson. Högersexan har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024-25.

ANNONS
|

– Jag trivs väldigt bra med alla i klubben och har ett stort förtroende för tränarna. Vi har ett spännande lag med få förändringar inför nästa säsong och jag hoppas att vi kan bygga vidare på det som vi påbörjat. Tycker att både laget och jag själv presterat på en bra nivå hittills, säger Torbjörnsson i ett pressmeddelande.

I fjol noterade Rasmus 77 mål på 28 matcher.

Ett facit som han redan nu matchar med sina 69 fullträffar, trots att det är många matcher kvar att spela i Handbollsligan.

– Jag vill och tror att jag kan fortsätta utvecklas och hoppas bidra så mycket jag kan till lagets framgångar. Det blir kul att se hur långt vi kan nå. Både laget och jag själv har en växel till att lägga i, säger Rasmus Torbjörnsson, som totalt gjort 433 mål i högsta serien.

ANNONS

Det nya tvåårskontraktet med Alingsåsklubben sträcker sig över säsongen 2024-25.

– Rasmus är en av ligans bästa högersexor som i år fått vara skadefri och därmed kunnat utveckla sitt spel i både anfall och försvar. Han gillar små vinklar i viktiga lägen och det hoppas vi få se mer av, säger Mikael Franzén, tränare.

LÄS MER:VM-generalen Julia Ryding om succén: ”Då tårades det i ögonen”

LÄS MER:Tyska storklubbens tränare på uppskattat besök i Alingsås

ANNONS