Förra årets vinnare Karin Olander, tillika ordförande i AIF gymnastik, räckte över den stora vandringspokalen till en glad pristagare.
Förra årets vinnare Karin Olander, tillika ordförande i AIF gymnastik, räckte över den stora vandringspokalen till en glad pristagare. Bild: Privat

Magnus Lohman tog emot ärofyllt pris

Magnus Lohman, tränare i truppgymnastik, är årets AIF:are.
Det är tredje året på raken som en medlem från gymnastiken tar hem det ärofyllda priset.
– Jag är väldigt glad och rörd, säger han.

ANNONS

Varje år utses årets AIF:are bland medlemmarna i alliansföreningarna AIF fotboll, AIF friidrott och AIF gymnastik.

För en tid sedan var det dags för den uppskattade tränaren Magnus Lohman att ta emot utmärkelsen.

Förra årets vinnare Karin Olander, tillika ordförande i AIF gymnastik, räckte över den stora vandringspokalen till en glad och stolt pristagare.

– Gymnastiken i Alingsås IF har betytt väldigt mycket för mig under årens lopp. Här har jag utvecklats som ledare – och på nära håll fått chansen att följa truppgymnastikens fantastiska utveckling och framgångar, säger han.

Från AIF gymnastiks nominering, kan man bland annat läsa: ”Magnus har inte längre några egna barn som är aktiva i sporten, men fortsätter att dela med sig av sin värdefulla kunskap och goda ledaregenskaper till nya generationer gymnaster. Han har alltid ett glatt humör och omtanke om gymnasternas bästa och är en stor bidragande faktor att AIF Gymnastik för första gången har en truppgrupp som tävlar på riksnivå. Magnus är också en klippa när det gäller praktiska saker och tvekar inte att hjälpa till”.

LÄS MER:Zarassi: ”Känt mig som hemma sedan dag ett”

ANNONS